24-uurs zorg Bodegraven


Het kan zijn dat u te maken heeft met ouderdom of een ziekte, waardoor u continu zorg en toezicht nodig heeft. Dit kan ook voorkomen wanneer thuis revalideert na een heupoperatie in het ziekenhuis. Ook hierbij kunt u dag en nacht verzorging en verpleging nodig hebben. 24-uurs zorg in Bodegraven kan dan voor u een oplossing zijn. Zuster Jansen verleent de beste 24-uurs zorg in Bodegraven bij u thuis. Hierbij staat de kwaliteit van de zorg voorop.

Zorgverlening van uitstekende kwaliteit

Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg in Bodegraven van uitstekende kwaliteit. Dag en nacht is er een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig om u te verzorgen en verplegen. Overdag verlenen we alle zorg die u wenst. Ook kunnen we u begeleiden wanneer u er even tussenuit wilt, bijvoorbeeld naar een concert. In de nacht waken we over u en bieden we u alle comfort die u nodig heeft.

U wordt verzorgd en verpleegd door gekwalificeerde zorgverleners. Zij hebben jarenlange ervaring en affiniteit met de meest uiteenlopende situaties. Op deze manier kan Zuster Jansen altijd de zorg verlenen die nodig is, om welke reden dan ook. De uitstekende kwaliteit van onze zorgverlening kan een opname in een zorginstelling voorkomen of uitstellen. In de meeste situaties kunt u met onze hulp prima thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.

Uw zorgwensen kenbaar maken

Wanneer u op zoek bent naar 24-uurs zorg in Bodegraven kunt u contact opnemen met Zuster Jansen. U kunt uw zorgwensen bespreken met onze zorgcoördinator, die u advies kan geven in uw persoonlijke situatie. Op iedere zorgvraag kan Zuster Jansen u een passende oplossing bieden. Ook wanneer u met spoed particuliere 24-uurs zorg bij u thuis nodig heeft kunt u op ons rekenen. Daarnaast is onze 24-uurs zorg in Bodegraven bij u thuis in te zetten als overbruggingszorg, wanneer u bijvoorbeeld in afwachting bent van een opname in een zorginstelling. Bel naar 020 – 63 66 837.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
De zorg van Zuster Jansen was zeer professioneel.
dHr. de Jong