Zorg bij de ziekte van Alzheimer Bodegraven


Wanneer u op zoek bent naar uitstekende 24-uurs zorg kunt u ook kiezen voor 24-uurs verzorging en verpleging bij de ziekte van Alzheimer. Zuster Jansen kan u overal in Nederland voorzien van deze specifieke zorgverlening. Bijvoorbeeld bij u thuis in Bodegraven. Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Bodegraven biedt rust, continuïteit en structuur bij u thuis. Ook met Alzheimer is het hierdoor goed mogelijk om thuis te blijven wonen wanneer u de juiste zorg ontvangt.

Zorg welke voldoet aan uw wensen

Zuster Jansen verleent particuliere zorg bij de ziekte van Alzheimer in Bodegraven welke voldoet aan uw wensen. Wie te maken heeft met de ziekte van Alzheimer zal al snel begrijpen dat rust, structuur en continuïteit erg belangrijke kenmerken zijn in het leven van iemand met Alzheimer. Hierbij is professionele zorg nodig, waarbij verzorging en verpleging wordt verleend op hoog niveau. Zuster Jansen biedt privé verpleging bij Alzheimer, waarbij u één op één zorg ontvangt van onze gespecialiseerde zorgverleners. Onze zorg biedt zoveel mogelijk comfort, als het nodig is, zelfs 24-uur per dag.

Kies voor professionele begeleiding bij Alzheimer

Het kan zijn dat u steun ontvangt van een mantelzorger, bijvoorbeeld een familielid. Het is erg fijn dat er iemand voor u klaar staat om voor u te zorgen. Wanneer deze zorg zwaarder wordt moet er echter op de juiste manier actie worden ondernomen. Uw mantelzorger mag niet overbelast raken. Professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer in Bodegraven is een verantwoorde keuze. Zorgverleners van Zuster Jansen werken nauw samen met uw mantelzorger(s), zodat u de zorg ontvangt op de manier die u prettig vindt. Voor ons is het erg belangrijk dat u zich veilig voelt bij de zorg die u ontvangt. Wilt u meer weten over onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Bodegraven? Neem contact op met Zuster Jansen.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
De zorg van Zuster Jansen was zeer professioneel.
dHr. de Jong